Jump to content


Photo

Curiosities


4 replies to this topic

#1 Penta

Penta

    Sergeant

  • Forum Members
  • PipPipPip
  • 45 posts

Posted 24 February 2005 - 03:11 PM

Hi. I'm kinda new here.

Playing XCom 1 (the Gold Edition, a quick check of the long-installed directory notes), v1.4...Using the 'xcom1fix.exe' file I found somewhere to make it run on XP Pro.

OK, so it's mostly fine. However...

Very oddly, when I send people with the Avenger, the ship itself has no graphics on the map. The soldiers/HWPs are just sort of in mid-air. When they move, they 'fall to earth'.

:WTF:

#2 j'ordos

j'ordos

    Alien Concept Task Force

  • Xenocide Artwork Department
  • 5,059 posts

Posted 24 February 2005 - 03:50 PM

moved to xcom1 : tech support

Check your MAPS directory, and see if there's a file called avenger.map
"You can't trust your eyes if your imagination's out of focus" - Mark Twain
"The mind is like an umbrella, it functions best when open" - Walter Gropius
Posted Image
SNEKK BLOG U-LAR MEKHH! GAHGHH! RK!
GRRGH RGGHH SNORRTT GHACKHGG

Now presented in DoubleVision™ (where drunk)

#3 Penta

Penta

    Sergeant

  • Forum Members
  • PipPipPip
  • 45 posts

Posted 24 February 2005 - 06:14 PM

moved to xcom1 : tech support

Check your MAPS directory, and see if there's a file called avenger.map

<{POST_SNAPBACK}>


Nope.

#4 Kamikazee

Kamikazee

    Captain

  • Forum Members
  • PipPipPipPip
  • 188 posts

Posted 24 February 2005 - 06:49 PM

Extract the file "avenger.map" and put it in your MAPS folder ...

Attached Files



#5 Penta

Penta

    Sergeant

  • Forum Members
  • PipPipPip
  • 45 posts

Posted 24 February 2005 - 09:44 PM

Extract the file "avenger.map" and put it in your MAPS folder ...

<{POST_SNAPBACK}>


Thanks. :)



Reply to this topic