Jump to content


Photo

Stange Error


  • This topic is locked This topic is locked
6 replies to this topic

#1 Beetle

Beetle

    Programming Department

  • Xenocide Inactive
  • 350 posts

Posted 03 April 2005 - 03:43 AM

When trying to open sound options dialog i get this error.

from optionsdialog.h
music_slider->setCurrentValue( FLOAT  );

when FLOAT is fixed to 1.0f everthing is ok, but if it is for example 0.5f or 0.8f assertion error occur. Any ideas????

Beetle

edit: one more, when i choose to ignore on that error dialog everthing is ok and slider is set to good value. :WTF:

Attached Files


Edited by Beetle, 03 April 2005 - 03:44 AM.

Posted Image

#2 rincewind

rincewind

    Programming Department

  • Xenocide Programming Department
  • 541 posts

Posted 03 April 2005 - 03:53 AM

When trying to open sound options dialog i get this error.

from optionsdialog.h

music_slider->setCurrentValue( FLOAT  );

when FLOAT is fixed to 1.0f everthing is ok, but if it is for example 0.5f or 0.8f assertion error occur. Any ideas????

Beetle

edit: one more, when i choose to ignore on that error dialog everthing is ok and slider is set to good value.  :WTF:

<{POST_SNAPBACK}>

Weird, can you post a patch with your modifications so I can test it here?
You might also be able to get a StackTrace.

Rincewind
Posted Image

I love boost!!! The next best thing since the invention of C++.

#3 Beetle

Beetle

    Programming Department

  • Xenocide Inactive
  • 350 posts

Posted 03 April 2005 - 04:02 AM

There is no patch needed just set music_volume to 0.5 in autoexec script. (Or change it to fixed in optionsdiolg.h)
Posted Image

#4 rincewind

rincewind

    Programming Department

  • Xenocide Programming Department
  • 541 posts

Posted 03 April 2005 - 05:05 AM

There is no patch needed just set music_volume to 0.5 in autoexec script. (Or change it to fixed in optionsdiolg.h)

<{POST_SNAPBACK}>

hmm, I have this line in autoexec and it works perfectly:

set audio_musicvolume 0.5

Rincewind
Posted Image

I love boost!!! The next best thing since the invention of C++.

#5 Beetle

Beetle

    Programming Department

  • Xenocide Inactive
  • 350 posts

Posted 03 April 2005 - 06:06 AM

One more error only cccur in debug mode in release build everthing works good.

Beetle
Posted Image

#6 rincewind

rincewind

    Programming Department

  • Xenocide Programming Department
  • 541 posts

Posted 03 April 2005 - 06:08 AM

One more error only cccur in debug mode in release build everthing works good.

Beetle

<{POST_SNAPBACK}>

Hmmm, I don't get in in debug either. Can you try to get a stack-trace?
Also, did you change anything somewhere else?

Rincewind

Edited by rincewind, 03 April 2005 - 06:08 AM.

Posted Image

I love boost!!! The next best thing since the invention of C++.

#7 Beetle

Beetle

    Programming Department

  • Xenocide Inactive
  • 350 posts

Posted 03 April 2005 - 12:10 PM

OK i give up. Everything is exactly like in cvs. I don't have idea why boost fsm fail this assert. When i choose to ignore it it doesn't pop up when i reopen opitons dialog...

:Brickwall: :Brickwall: :Brickwall:

I will try again tomorrow.

Greetings,

Beetle
Posted Image