Jump to content


Help


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Guest_Statman_*

Guest_Statman_*
  • Guests

Posted 11 February 2003 - 06:46 AM

Hi, i downloaded the editor the other day but i cann't seem to run it. Have i got it installed in the wrong directory? can anyone help me with this problem? when i double click to open it, it just closes straight away

#2 Micah

Micah

    Colonel

  • [[Administrators]]
  • PipPipPipPipPip
  • 2,290 posts

Posted 11 February 2003 - 01:02 PM

I assume you are Chris. Please kindly inform us as to what editor you speak of.

#3 Statman

Statman

    Squaddie

  • Forum Members
  • PipPip
  • 1 posts

Posted 11 February 2003 - 02:49 PM

Hi thanks for your reply, the one i mean is: cwxce152.zip (Author's), (by the way i've got to say how very polite you are :D . Also i just download xenocide (look at me go, a right download junkie) and that doesn't work either do i need to put it in x-com's folder?

#4 War_Lord

War_Lord

    Captain

  • Forum Members
  • PipPipPipPip
  • 113 posts

Posted 11 February 2003 - 04:39 PM

I'll look into the editor you're talking about later tonight sometime, but in regards to your comment about Xenocide:

No, it doesn't need to be in the X-Com directory, it is a completely stand-alone program, and if you can't get it to work you're not alone. There is a beta feedback form from the Xenocide page (linked from the top frame at xcomufo.com) which you can fill out and send... or just post your error here (or preferrably in the appropriate Xenocide forum) and we'll see what we can do (RedKnight is probably already working on the problem anyway).

To aid me in helping you with your editor problem, please post a more detailed description of how and where you installed it, what kind of system you have, and any/all error messages you are shown when you try to run the program. Thanks.