Jump to content


Photo

Problems (mostly Account Stuff)


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Markus Ramikin

Markus Ramikin

    Squaddie

  • Forum Members
  • PipPip
  • 2 posts

Posted 18 January 2009 - 09:47 AM

Hello everyone! I've been using UFO2000 for a few days, and I have a problem.

I am playing the latest beta, 86 (although I tried out the previous stable beta, 62, but I couldn't get it to run a replay correctly and I read somewhere else on this forum that version 86 fixes that). I played my first games on an account without a password, and then I read about how it works so I logged in again with a new name and a password typed in.

1. As long as I left all the login info as it was, I was able to log in no problem. HOWEVER, once I deleted the password and then re-typed it, I have been unable to log in ever since. It's keeps telling me I have the wrong password. What gives?

I tried creating yet another account to see if this would happen again, and it did. At first it worked, then when I retyped the password it would start complaining that the password is incorrect. And since I also use the same screen for connecting to my LAN server, I can't avoid having to retype it eventually...

2. When I clicked on the About button in the game, leading to Help topics, and on Network, it explained to me that the server is lxnt.info:2001 and that account registration is on http://ufo2000.lxnt.info/admin.php . Neither seems true.

3. When registering an account here to make this very post, a number of e-mail addresses I own were rejected for no good reason that I can see, no explanation. Can someone illuminate me as to why?

#2 Serge

Serge

    Project Leader: UFO 2000

  • Xenocide Programming Department
  • 785 posts

Posted 18 January 2009 - 12:59 PM

Hello everyone! I've been using UFO2000 for a few days, and I have a problem.

I am playing the latest beta, 86 (although I tried out the previous stable beta, 62, but I couldn't get it to run a replay correctly and I read somewhere else on this forum that version 86 fixes that). I played my first games on an account without a password, and then I read about how it works so I logged in again with a new name and a password typed in.

1. As long as I left all the login info as it was, I was able to log in no problem. HOWEVER, once I deleted the password and then re-typed it, I have been unable to log in ever since. It's keeps telling me I have the wrong password. What gives?


Maybe you have really forgotten your password?

I tried creating yet another account to see if this would happen again, and it did. At first it worked, then when I retyped the password it would start complaining that the password is incorrect. And since I also use the same screen for connecting to my LAN server, I can't avoid having to retype it eventually...


This seems to work fine for me. As long as I use the same login/password pair, I can always login successfully, no matter if it was retyped or whatever.

2. When I clicked on the About button in the game, leading to Help topics, and on Network, it explained to me that the server is lxnt.info:2001 and that account registration is on http://ufo2000.lxnt.info/admin.php . Neither seems true.


ufo2000.lxnt.info is down long ago, we probably need to purge this outdated information. You can't recover lost password at the moment. Passwords are stored in the encrypted form and it is not possible to get them back from the server database. I can manually delete any account, but the problem is that there is no way to confirm the identity of its owner and things may start getting ugly if somebody requests deletion of the account he does not own :)

3. When registering an account here to make this very post, a number of e-mail addresses I own were rejected for no good reason that I can see, no explanation. Can someone illuminate me as to why?

Have no idea, it's probably better to contact xcomufo.com admin.
ufo2000 development team
http://ufo2000.sourceforge.net

#3 Markus Ramikin

Markus Ramikin

    Squaddie

  • Forum Members
  • PipPip
  • 2 posts

Posted 19 January 2009 - 10:54 AM

Thanks for the reply, though I'm still stuck...

Hello everyone! I've been using UFO2000 for a few days, and I have a problem.

I am playing the latest beta, 86 (although I tried out the previous stable beta, 62, but I couldn't get it to run a replay correctly and I read somewhere else on this forum that version 86 fixes that). I played my first games on an account without a password, and then I read about how it works so I logged in again with a new name and a password typed in.

1. As long as I left all the login info as it was, I was able to log in no problem. HOWEVER, once I deleted the password and then re-typed it, I have been unable to log in ever since. It's keeps telling me I have the wrong password. What gives?


Maybe you have really forgotten your password?


Nope. I don't have a problem with that sort of a thing. And even if, I had -just had it there- in front of my eyes. I know, the first rule of technical help is assume the guy on the other end of the line is an idiot, but puh-lease. ;)

ufo2000.lxnt.info is down long ago, we probably need to purge this outdated information.


Yes, probably! There's more outdated information in the in-game files actually. Would probably require a throrough re-editing at some point.

Edited by Markus Ramikin, 19 January 2009 - 10:56 AM.