Jump to content


Photo

Strange o.O


3 replies to this topic

#1 DESUUSED

DESUUSED

    Rookie

  • New Forum Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 05 May 2010 - 12:05 PM

I have a problem. I have finally found alien base, but there are some bugs there ! I don't know what to do : / PLOXX HALP MEH!
Screens:

http://img580.images....php?g=ufo1.jpg

#2 j'ordos

j'ordos

    Alien Concept Task Force

  • Xenocide Artwork Department
  • 5,059 posts

Posted 05 May 2010 - 04:41 PM

Looks like you're missing a few map files. Try reinstalling?
"You can't trust your eyes if your imagination's out of focus" - Mark Twain
"The mind is like an umbrella, it functions best when open" - Walter Gropius
Posted Image
SNEKK BLOG U-LAR MEKHH! GAHGHH! RK!
GRRGH RGGHH SNORRTT GHACKHGG

Now presented in DoubleVision™ (where drunk)

#3 DESUUSED

DESUUSED

    Rookie

  • New Forum Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 06 May 2010 - 03:03 AM

Well, I finished it without reinstalling :P
But I'll do that. Thanks.

#4 j'ordos

j'ordos

    Alien Concept Task Force

  • Xenocide Artwork Department
  • 5,059 posts

Posted 06 May 2010 - 04:32 PM

The original DOS version had a problem with the UBASE_07 map file. You should patch the game to v1.2 or better to get rid of it.
"You can't trust your eyes if your imagination's out of focus" - Mark Twain
"The mind is like an umbrella, it functions best when open" - Walter Gropius
Posted Image
SNEKK BLOG U-LAR MEKHH! GAHGHH! RK!
GRRGH RGGHH SNORRTT GHACKHGG

Now presented in DoubleVision™ (where drunk)



Reply to this topic