Jump to content


No Start


3 replies to this topic

#1 Guest_MoonKid_*

Guest_MoonKid_*
  • Guests

Posted 30 January 2009 - 06:20 AM

I downloaded the current xenocide with all audio and texture files for my WinXP SP3.

If I try to start I got a error-message-box with that text:

Exception: Das angegebene Modul wurde nicht gefunden. (Ausnahme von HRESULT: 0x8007007E)
StackTrace:
bei ProjectXenocide.Program.CheckGraphicsHardware()
bei ProjectXenocide.Program.Main() in E:\PXenocide\trunk\trunk\Xenocide\Source\Program.cs:Zeile 47.

It means that a module wasn't found.

What is the problem here?

#2 stewart

stewart

    Programming Department

  • [Xenocide Senior Members]
  • 10,528 posts

Posted 30 January 2009 - 09:22 AM

What are your computer hardware specs (everything, all of them)?
Posted Image
I'm starting to like the heavy cannon more and more.

#3 kafros

kafros

    Creative Text Department

  • Xenocide Creative-Text Departmen
  • 1,800 posts

Posted 31 January 2009 - 07:23 AM

And have you downloaded the latest DirectX installer?

Try using the web installer, and try again.

#4 Mad

Mad

    Creative Text Department

  • [Xenocide Senior Members]
  • 1,958 posts

Posted 05 February 2009 - 12:15 PM

Use the contact form on the website. Write a request. Wait for the response, respond to this with an attached install.log and, if available CEGUI.log. Or just post those two files, if availale, right here.
Keep smiling while dying

Of course I have gone mad with power! It would be completely ridiculous to go mad without power!
And no, this is not a quote from the Simpson's movie, I want it on paper, that I actually wrote that quite some time before the movie came out.

Posted Image



Reply to this topic