Jump to content


Photo

I Get Disconnected Without Any Warning...


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 MOV

MOV

    Squaddie

  • Forum Members
  • PipPip
  • 7 posts

Posted 03 August 2005 - 09:01 AM

Every now and then, usually 2-5 mins after the game has begun, I seem to lost connection to the server. No error messages appear. If I'm in-game, quit and reaload (with F3), I can continue playing from where I was.

This is a very annoying problem and it seems to happen in every version of the game (6.xxx and 7.xxx). I've tried to disable my own firewall, but I think the whole network I'm playing from, is behind another firewall (just a guess, not good at these).

Yesterday I played against my friend that lives close to me and everything went fine, but all other games (against other opponents within 4 days) seems to be failing...

Again: either of us (me and my opponent) don't get any error messages when this happens.

Any suggestion are welcome, I hope I can continue playing this wonderful game :) .

ps: I have UFO1 collector's edition installed. Oh, and yes, I'm new.

Edited by MOV, 03 August 2005 - 09:36 AM.


#2 Sporb

Sporb

    UFO2000 Staff

  • Moderators
  • PipPipPipPip
  • 739 posts

Posted 03 August 2005 - 03:36 PM

sounds like your ISP sucks , mine does and i get that heaps. Some sort of data peak must occour on the network and prevent your stuff from reaching it's destination.

#3 MOV

MOV

    Squaddie

  • Forum Members
  • PipPip
  • 7 posts

Posted 04 August 2005 - 01:55 AM

I see. So there's nothing I can do... Except changing the ISP, but this one is almost free.

Well, lets hope that my problem gets solved in the future :P (after some updates).

#4 Sporb

Sporb

    UFO2000 Staff

  • Moderators
  • PipPipPipPip
  • 739 posts

Posted 04 August 2005 - 02:56 AM

i hear that , 10 bux a month for unlimited access. Just a shame the service sucks